VIDEO Poveste cu contrabanda si contrabandisti arestati

Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Caraș-Severin au efectuat 8 percheziţii domiciliare, 6 pe raza municipiului Caransebeș și 2 pe raza municipiului Reșița, la persoane bănuite de contrabandă cu țigări și alcool.

Cu această ocazie, polițiștii au ridicat 5.200 de ţigarete, 153 de litri de alcool, peste 14.000 de lei, 110 euro dar și înscrisuri din care rezulta activitatea de contrabandă. În același dosar, la data de 12 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Caraș-Severin au mai efectuat 2 percheziții domiciliare pe raza orașului Lugoj și au ridicat 36.100 țigarete, 30 de litri de alcool, 2000 de lei, o sută de euro și înscrisuri.

Față de persoanele bănuite de contrabandă, Judecătoria Caransebeș a dispus măsuri preventive: față de o persoană s-a dispus arestul la domiciliu, iar față de alte 4 persoane, măsura preventivă a controlului judiciar. Percheziţiile s-au desfăşurat într-un dosar aflat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, în care se efectuează cercetări pentru comiterea unor infracţiuni de contrabandă cu țigări și alcool.

Comentarii

comentarii