,,Povești imaginare” citite in cea mai moderna sala de lectura din judet la Generala 7 VIDEO

,,Povești imaginare” citite in cea mai moderna sala de lectura din judet la Generala 7. Elevii de la Școala Gimnazială nr.7 din Reșița au de acum înainte o sală de lectură. Una dintre clase a fost amenajată astfel încât activitățile didactice ce se vor desfășura aici, să aibă un aer de poveste.

 

Lecțiile care implică lectură, creativitate sau dezbatere, de la Școala Gimnazială nr. 7 din Reșița, se vor desfășura, de acum înainte, în noua sală de lectură a unității școlare. La amenajarea noi săli în care vor avea loc o mulțime de activități didactice, au contribuit atât personalul unității de învățământ, cât și Asociația părinților.

Prima activitate desfășurată în sala de lectură, a fost parcurgerea unei culegeri intitulată „Povești imaginare”, carte realizată chiar de către elevii clasei a III-a.

,,Povești imaginare” citite in cea mai moderna sala de lectura din judet la Generala 7. De această nouă sală de lectură, vor beneficia elevii din ciclul primar, urmând ca o altă sală de lectură, să fie amenajată și pentru elevii de gimnaziu, în celălalt corp de clădire al școlii.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.