,,Povești imaginare” citite in cea mai moderna sala de lectura din judet la Generala 7 VIDEO

,,Povești imaginare” citite in cea mai moderna sala de lectura din judet la Generala 7. Elevii de la Școala Gimnazială nr.7 din Reșița au de acum înainte o sală de lectură. Una dintre clase a fost amenajată astfel încât activitățile didactice ce se vor desfășura aici, să aibă un aer de poveste.

 

Lecțiile care implică lectură, creativitate sau dezbatere, de la Școala Gimnazială nr. 7 din Reșița, se vor desfășura, de acum înainte, în noua sală de lectură a unității școlare. La amenajarea noi săli în care vor avea loc o mulțime de activități didactice, au contribuit atât personalul unității de învățământ, cât și Asociația părinților.

Prima activitate desfășurată în sala de lectură, a fost parcurgerea unei culegeri intitulată „Povești imaginare”, carte realizată chiar de către elevii clasei a III-a.

,,Povești imaginare” citite in cea mai moderna sala de lectura din judet la Generala 7. De această nouă sală de lectură, vor beneficia elevii din ciclul primar, urmând ca o altă sală de lectură, să fie amenajată și pentru elevii de gimnaziu, în celălalt corp de clădire al școlii.

Comentarii

comentarii