Prefectura Caraș-Severin și-a atins toate obiectivele pentru anul 2016.

Instituția Prefectului județului Caraș-Severin și-a atins toate obiectivele pentru anul 2016.
Instituția Prefectului Județului Caraș-Severin a prezentat în ultima zi a lunii ianuarie un raport al activităților instituției pe anul 2016. În acest raport, prefectul județului, Florența Maria Albu, a făcut publice obiectivele strategice instituționale și indicatorii de performanță aferenți acestora. Chiar dacă au existat și neajunsuri pe parcursul anului trecut, legate de resursele limitate, umane și materiale, atât în cadrul Instituției Prefectului, cât și în instituțiile publice comunitare, raportul a fost unul favorabil.

”Ca o concluzie la cele prezentate, putem spune că ne-am atins aceste obiective deși resursele financiare și umane sunt destul de limitate, dar, cu toate acestea am reușit să ne atingem toate obiectivele instituționale și strategice prevăzute de legislația în vigoare”, a precizat prefectul județului.

Deși au mai existat și unele nerealizări care au fost discutate punctual și au fost analizate în încercarea de a fi îmbunătățite pe viitor, reprezentanta Guvernului în teritoriu s-a declarat mulțumită de activitatea instituțiilor din subordine care s-au străduit conform legislației în vigoare să-și îndeplinească atribuțiile.

Pentru anul 2017 se preconizează o schimbare în bine din punct de vedere al lipsei de resurse umane prin încadrarea de personal în multe din instituțiile subordonate Prefecturii și se speră ca anul 2017 să nu fie la fel de greu ca cel din 2016.

”Să sperăm că nu va fi un an la fel de încărcat ca și anul trecut, în ceea ce privește fenomenele hidro-meteorologice, organizarea alegerilor, canicula, a fost un an foarte încărcat, toate acestea au necesitat un efort foarte mare”, a mai adăugat prefectul județului, Florența Maria Albu.

Comentarii

comentarii