Pregătiri intense pentru participanţii la Simpozionul şi Tabăra MISA- Primii yoghini sunt aşteptaţi să sosească la Băile Herculane în 25 apr

Agenții economici, proprietarii de hoteluri și pensiuni, locuitori cu case mai mari şi-au aranjat deja odăile pentru a-i găzdui pe membrii MISA, iar autorităţile locale sunt cu pregătirile pe ultima sută de metri. Tot orașul este în fierbere și fiecare face câte ceva. La Băile Herculane sunt așteptați în acest an peste 3000 de yoghini- adepți ai mișcării MISA. O mare parte dintre particpanti vor fi din străinătate, din țări ale Europei, Asiei , Americilor și din Canada. Pe Platoul Coronini – locul sacru pentru yoghinii care consideră Platoul ca fiind un loc de unde emană o puternică energie pozitivă, s-a făcut curățenie astfel încât participanții la spirale și  meditații, să aibă toate condițiile.
https://youtu.be/Ea94I-H-THk 
În oraș, locuitorii ce pot asigura  cazare, hotelierii și proprietarii de pensiuni, sunt şi ei pregătiţi să-i primească pe adepţii MISA. Preţul unei camere cu două locuri este același de vreo câțiva ani: plecă de la 50 de lei camera pentru o zi. Sunt prețuri mici, dar yoghinii stau cel puțin 10 zile la Herculane. Și vorbim aici de aproape 3000 de turiști.
 
Pentru bucătarii de la pensiuni şi hoteluri, cea mai mare problemă o constituie aprovizionarea cu legume, soia, ouă şi lactate, pentru a pregăti bucate speciale adepţilor profesorului Gregorian Bivolaru, alimentație ce are și ea un anumit rol în practica yoga.
 
Primii yoghini sunt așteptați să sosească în stațiune de azi într-o săptămână – de miercuri- 24 aprilie. Grosul este așteptat să sosească  spre sfârșitul săptămânii. Ca de obicei, prima adunare oficială va avea loc miercuri, când vor începe primele simpozioane şi conferinţe, pe teme specifice Simpozionului MISA.
 
Nu vor lipsi nici tradiţionalele spirale și ședințe de mediere de pe Platoul Coronini, ședințe cunoscute de cei din afara mișcării ca ,,spirale mari şi mici”. Anul acesta vor avea loc 7 spirale dintre care 3 mari.
 
Având în vedere că unii turişti vor sta 10 zile în tabără, mulţi dintre ei vor urma unele proceduri balneare, aproape toate bazate pe tratamente naturiste.


 
 

Comentarii

comentarii