VIDEO Premierul Grindeanu: „În 20 de ani nu s-a făcut aproape nimic legat de infrastructură”

„În 20 de ani din păcate nu s-a făcut aproape nimic în Caraș Severin legat de infrastructură, așa că am venit astăzi aici pentru a discuta cu primarii din județ despre proiectele pe care ei le-au depus legate de dezvoltarea comunităților. La Consiliul Județean discutăm despre administrație.

Astăzi, este ultima zi în care se depun proiecte în cadrul Programului Național de Dezvoltare, iar vicepriministrul Sevil Shhaideh este aici pentru a vă sprijini.” Așa și-a început priministrul Sorin Grindeanu discursul său în prima vizită oficială pe care a făcut-o în județul său natal. ,,Nu pot ca peste ani să vin la mama la Caransebeș și să găsesc aceeași infrastructură” a mai spus Grindeanu. La Întâlnirea de la Consiliul Județean au fost prezenți toți consilierii județeni, majoritatea primarilor din Caraș Severin, directorii serviciilor deconcentrate din județ, parlamentarii de Caraș Severin și foști parlamentari.

După întâlnirea cu reprezentanții unităților administrativ teritoriele a urmat o întâlnire pe teme de sănătate cu factorii decizionali din județ, a urmat o întâlnire cu management-ul Uzinei Constructoare de Mașini (UCM) Reșița la care au participat și liderii de sindicat și o întâlnire cu conducerea Universității Eftimie Murgu Reșița, la Sediul Universității Eftimie Murgu Reșița.

Între timp, ca un fel de surpriză, la Reșița a sosit și președintele Cemerei Deputaților, Liviu Dragnea.

Apoi, toata delegația s-a îndreptat spre sediul județean al PSD unde va avea loc o conferinta de presa.

Comentarii

comentarii