Premierul Viorica Dăncilă în județul Caraș Severin VIDEO

Premierul Viorica Dăncilă în județul Caraș Severin. Premierul Viorica Dăncilă a efectuat astăzi, o vizită în județul Caraș Severin. Prima oprire a fost Reșița unde a avut o întâlnire cu aleșii locali ai PSD și cu activul de partid.

In cadrul conferinței de presă susținute la Reșița, Viorica Dăncilă i-a asigurat pe primari ca Guvernul va achita toat facturile pentru lucrările executate prin PNDL.
Despre Laura Codruța Kovesi și-a menținut afirmații de ieri, ca nu a susținut candidatura pentru că ar aduce prejudiciu de imagine României. A precizat că nu știe cum a votat ambasadorul Luminița Odobescu în acest caz
Premierul Viorica Dăncilă în județul Caraș Severin. Referitor la problemele de integritate ale Rovanei Plumb, premierul a spus ca sunt acuzații aduse tot de romani (PNL, USR) și ca o susține în continuare pentru postul de comisar european. În plus, a spus ca nu vizează, personal, ocuparea unui post de comisar pentru că va câștiga alegerile prezidențiale.
Premierul Viorica Dăncilă în județul Caraș Severin. De la Reșița, premierul Viorica Dăncilă, însoțită de miniștrii Eugen Teodorovici și Răzvan Cuc și de secretarul general Mihai Fifor, s-au deplasat la Slatina Nera, unde se construiește primul Centru de recuperare oncologica din România finanțat de Guvern, și la Moldova Nouă, unde va fi deschis primul punct de trecere a frontierei pe Dunăre din Caraș Severin.

Comentarii

comentarii