Politică

Prezenta ‘de neconceput’ a Romaniei la Targul de turism de la Viena

JohannisKlaus Johannis ataca dur guvernul.

Atac dur al primarului Sibiului la adresa oficialilor din Ministerul IMM-urilor, Turismului si Mediului de afaceri, condus de Maria Grapini. Klaus Johannis sustine ca prezenta tarii noastre la Targul de Turism de la Viena a fost de neconceput. Cu doar doua zile inainte de inceperea evenimentului, Ministerul a decis sistarea fondurilor pentru construirea standului Romaniei, cu toate ca tara noastra avea statutul de partener la acest targ.
Prin urmare, organizatorii austrieci ne-au construit un stand simplu, pe banii lor, ca sa evite o situatie delicata. Chiar si asa, Romania si-a sustinut programele convenite, incercand sa mascheze dezinteresul autoritatilor pentru imaginea promovata. in cele trei zile ale Targului de la Viena, cele 750 de standuri din 70 de tari au fost vizitate de peste 148 de mii de potentiali turisti.
Ministerul nu a dorit sa plateasca din cate am inteles standul, lucrare care a fost angajata. S-a recurs atunci la o varianta minimala de stand. in restul Europei, asa ceva ar fi inimaginabil. O tara sa fie… Deci prezenta Romaniei nu a fost ca hai sa ne ducem sa le aratam ce de tuica avem noi. Prezenta noastra a fost de tara partenera a Targului de Turism de la Viena. Foarte bun pentru noi, o posibilitate de a ne face simtita prezenta’, a declarat primarul Sibiului.

Comentarii

comentarii