Prima zăpadă la Reşita – La primele ore, a început să ningă. Pe Semenic, neaua are peste 25 de cm VIDEO

Prima zăpadă la Reşita – La primele ore, a început să ningă. Pe Semenic, neaua are peste 25 de cm. Dacă până mai ieri soarele strălucea pe cer și la Reșița erau aproape 15 grade, de astăzi, lucrurile s-au schimbat la 180 de grade. Prognoza meteorologilor s-a adeverit și după ploaia de astă noapte, peste Banatul Montan a început să ningă.

Deocamdată zăpada abia începe să se aştearnă, dar având în vedere că Banatul Montan este sub cod galben de ninsoare şi vânt, reșițenii se așteaptă la un strat de zăpadă măcar cât să bucure copii.

Pe Muntele Semenic ninge de astă noapte, sunt minus două grade şi stratul de zăpadă are peste 20 de cm. Se poate urca cu autoturismele dotate cu cauciucuri de iarnă. La Anina, zăpadă are peste 5 cm si ningea la ora prânzului.


Prima zăpadă la Reşita – La primele ore, a început să ningă. Pe Semenic, neaua are peste 25 de cm. Părerea reşiţenilor este împărţită. Unii se bucura de zăpada, alţii spun că le place vara. Anul trecut, prima zăpadă a căzut în luna decembrie.

Comentarii

comentarii