Primăria Reșița a finalizat lucrările de asfaltare – vezi unde

În municipiul Reşiţa au fost finalizate lucrările de asfaltare a parcării de pe Calea Caransebeşului nr. 15, pe o suprafaţă de 310 mp, fiind efectuate şi inscripţionările locurilor de parcare.

În curs de execuţie sunt lucrările de pregătire pentru asfaltare a parcării din zona Aleea Constructorilor, pe o suprafaţă de 1.200 mp. Până în prezent, a fost introdusă reţeaua de preluare a apelor pluviale.

De asemenea, la spaţiile verzi amenajate din oraş au început lucrările de pregătire a terenului în vederea plantării florei de primăvară, urmând a fi plantate flori precum dalie, salvie, lavandă, petunia, begonia, verbena, portulaca, ageratum, coleus, celosia, gazania, gaillardia, tresine, delphinium. Florile sunt produse la sera municipalităţii.

Toate aceste lucrări sunt efectuate, în regie proprie, de către Serviciul Public – „Direcţia pentru Întreţinerea şi Repararea Patrimoniului Consiliului Local, Serviciul de Iluminat Public şi Deszăpezire”, conform graficului şi bugetului aprobat de Consiliul Local al Municipiului Reşiţa pe anul 2015.

Comentarii

comentarii