Primaria Resita vinde ,,rablele” culese de pe domeniul public VIDEO

Municipiul Reșița, prin Serviciul Public – Direcția pentru Întreținerea și Repararea Patrimoniului Consiliului Local Reșița, Serviciul Iluminat Public și Deszăpezire, anunţă scoaterea la valorificare a autoturismelor abandonate sau fără stăpân, ridicate din municipiul Reșița.

Autovehiculele sunt depozitate în Reșița, Bd. Muncii Nr. 25, putând fi văzute între orele 08.00-16.00.

Agenții economici, care au ca obiect de activitate colectarea și valorificarea deșeurilor, interesați în achiziția acestora, pot depune oferte la sediul din Municipiul Reșița, Bd. Muncii nr. 25 sau pe email – intretinere.patrimoniu@primariaresita.ro.

Maşinile abandonate au început să dispară din spaţiul public reşiţean. Inca de la jumatatea lunii ianuarie, angajaţii primăriei au început să ridice autovehiculele lăsate de izbelişte în parcările municipiului de pe Bârzava.
La un prim inventar, a reiesit ca in jur de 350 de maşini abandonate ocupă spaţiile de parcare din municipiul Reşiţa. Municipalitatea a început să facă curat şi să ridice aceste maşini lăsate de izbelişte.

Afla tu mai multe cu un clik aici: https://www.infocs.ro/video-resita-scapa-de-rable-primaria-ridica-masinile-abandonate-ce-ocupa-aiurea-locuri-de-parcare/

Comentarii

comentarii