@Breaking newsPolitie

Primarul din Iablanița prins băut la volan cu o alcoolemie de 0,76 VIDEO

Primarul PMP Victor Terteleaca din Iablanita, jud. Caras Severin, prins băut la volan și fără declarație pe propria răspundere. Duminică noaptea, după alegeri în jurul orei 1:30, un echipaj de poliție rutiera aflat în misiune pe DN57B la intrarea în comuna Iablanița dinspre Bozovici, a oprit un autoturism pentru verificarea de rutină a actelor și a declarației, conform restricțiilor de circulație pe timp de noapte.

Numai că, echipajul de poliție rutiera nu prea a avut cu cine să se înțeleagă. Șoferul aflat la volan – un primar PMP de prin partea locului, mirosea a cramă de la o poștă, așa că, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest. Omul a fost cooperant și după mai multe încercări, a reușit să scoată în aerul expirat o alcoolemie cu mult trecută peste valoarea unui dosar de cercetare penală pentru conducerea sub inflența băuturilor alcoolice a unui autovehicul pe drumurile publice – 0,76.

Martorii spun că șoferul a fost dus de polițiști la Spitalul de Urgență din Drobeta Turnu Severin pentru recoltarea de probe biologice ce vor servi ca probă în dosarul de cercetare penală ce a fost întocmit pe numele primarului Victor Terteleaca.

Conform legii, pe lângă dosarul de cercetare penală, primarul a rămas și fără permis până la finalizarea dosarului, plus o amendă pentru că nu avea nici declarație pe propria răspundere pentru circulație pe timp de noapte.

Comentarii

comentarii