Primarul Ioan Popa așteaptă azi reșițenii în Piața Trandafiru pentru a-și spune părerea

Primăria Reșița intenționează să reabiliteze și sa reintroducă în circuitul funcțional două zone din Govândari – cel mai mare cartier al orașului care, de ani de zile, au fost abandonate. Este vorba despre Piața Trandafirul și terenul din fața Gării de Nord, pentru care primăria a obținut în instanță rezilierea contractelor de concesiune încheiate de fostele administrații.

Prima victorie în instanță a obținut-o primăria Reșița în urmă cu circa doi ani, împotriva firmei care deținea în concesiune terenul de pe malul Bârzavei, din fața Gării de Nord. Acolo ar fi trebuit sa fie construit un hotel însă lucrările au fost abandonate. 

Situată și ea în aceeași zonă, Piața Trandafirul a fost concesionată, cu mulți ani în urmă, unui privat care, însă, nu mai desfășura niciun gen de activitate acolo.  

Pentru a afla cu exactitate cum își doresc cetățenii din zonă să fie amenajată Piața Trandafirul, primăria a organizat azi la ora 17 o consultare publică. Primarul Ioan Popa va sta de vorbă cu fiecare cetățean în parte, propunerile vor fi analizate de o comisie și se va lua decizia cea mai bună pentru cetățeni.  

Comentarii

comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *