Primarul Ioan Popa: Festivalul Cutom Resita – A fost un succes VIDEO

Primarul Ioan Popa Festivalul Cutom Resita A fost un succes. Primarul Reşiţei, Ioan Popa, se declară mulţumit de felul în care a decurs Festivalul Custom, ce a avut loc în Poiana Golului.

Edilul a anunțat că în 2020 va fi organizată şi cea de-a doua ediţie deoarece reacţiile venite, în special din partea celor din afara municipiului, au fost unele foarte bune, inclusiv din partea agenţiei partenere, care a promis că anul viitor va aduce nume şi mai sonore.

„ Am avut între 3.500 şi 4.000 de spectatori în fiecare seară, ceea ce ne-a adus să fim cu costurile aproape pe zero. Dar aş vrea să profit de ocazie, pentru a disipăm anumite neclarităţi pe care le mai tot aud.

Acest festival a fost organizat într-un parteneriat public – privat, între Primăria Reşiţa şi o agenţie care se ocupă cu astfel de evenimente – GNB, în care aceasta din urmă şi-a asumat toate costurile în ceea ce priveşte artiştii, care s-au cifrat, cu renunţarea trupei Uriah Heep, undeva la 260 mii euro. Primăria Reşiţa şi-a asumat doar costurile de accommodation, cum se spune, respectiv, transportul de la aeroport la hotel şi hotel – scenă, mâncare pentru artişti şi infrastructura necesară, adică generatoare de curent, combustibili, realizarea scărilor, zonele de incintă, căi de acces şi aşa mai departe”,

a declarat primarul Reşiţei, Ioan Popa.

Primarul Ioan Popa Festivalul Cutom Resita A fost un succes. La această primă ediție a Custom Reşiţa, pe scena din Poiana Golului au urcat artişti precum The Rasmus, Massive Wagons, UDO sau Doro.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.