Primarul Ioan Popa: Festivalul Cutom Resita – A fost un succes VIDEO

Primarul Ioan Popa Festivalul Cutom Resita A fost un succes. Primarul Reşiţei, Ioan Popa, se declară mulţumit de felul în care a decurs Festivalul Custom, ce a avut loc în Poiana Golului.

Edilul a anunțat că în 2020 va fi organizată şi cea de-a doua ediţie deoarece reacţiile venite, în special din partea celor din afara municipiului, au fost unele foarte bune, inclusiv din partea agenţiei partenere, care a promis că anul viitor va aduce nume şi mai sonore.

„ Am avut între 3.500 şi 4.000 de spectatori în fiecare seară, ceea ce ne-a adus să fim cu costurile aproape pe zero. Dar aş vrea să profit de ocazie, pentru a disipăm anumite neclarităţi pe care le mai tot aud.

Acest festival a fost organizat într-un parteneriat public – privat, între Primăria Reşiţa şi o agenţie care se ocupă cu astfel de evenimente – GNB, în care aceasta din urmă şi-a asumat toate costurile în ceea ce priveşte artiştii, care s-au cifrat, cu renunţarea trupei Uriah Heep, undeva la 260 mii euro. Primăria Reşiţa şi-a asumat doar costurile de accommodation, cum se spune, respectiv, transportul de la aeroport la hotel şi hotel – scenă, mâncare pentru artişti şi infrastructura necesară, adică generatoare de curent, combustibili, realizarea scărilor, zonele de incintă, căi de acces şi aşa mai departe”,

a declarat primarul Reşiţei, Ioan Popa.

Primarul Ioan Popa Festivalul Cutom Resita A fost un succes. La această primă ediție a Custom Reşiţa, pe scena din Poiana Golului au urcat artişti precum The Rasmus, Massive Wagons, UDO sau Doro.

Comentarii

comentarii