Primarul V.T. din Valea Almăjului, prins băut la volan și fără declarație pe propria răspundere

Primarul V.T. din Valea Almăjului, prins băut la volan și fără declarație pe propria răspundere. Noaptea trecută în jurul orei 1:30, un echipaj de poliție aflat în misiune pe DN57B la intrarea în comuna Iablanița dinspre Bozovici, a oprit un autoturism pentru verificarea de rutină a actelor și a declarației, conform restricțiilor de circulație pe timp de noapte.

 Numai că, echipajul de poliție nu prea a avut cu cine să se înțeleagă. Șoferul aflat la volan – un primar de prin partea locului, mirosea a cramă de la o poștă, așa că, polițiștii l-au testat cu aparatul etilotest. Omul a fost cooperant și după mai multe încercări, a reușit să scoată în aerul expirat o alcoolemie cu mult trecută peste valoarea unui dosar de cercetare penală pentru conducerea sub inflența băuturilor alcoolice a unui autovehicul (Mercedes tip nou)  pe drumurile publice.    

Martorii spun că șoferul a fost dus de polițiști la Spitalul de Urgență din Turnu Severin pentru recoltarea de probe biologice ce vor servi ca probă în dosarul de cercetare penală ce a fost întocmit pe numele primarului V.T.

Primarul V.T. din Valea Almăjului, prins băut la volan și fără declarație pe propria răspundere. Conform legii, pe lângă dosarul de cercetare penală, primarul a rămas și fără permis până la finalizarea dosarului, plus o amendă pentru că nu avea nici declarație pe propria răspundere pentru circulație pe timp de noapte.   

Comentarii

comentarii