PRIMARUL VREA SA TRANSFORME PATINOARUL DIN GOVANDARI IN TEREN DE BASCHET VIDEO

Rezultat al conlucrării dintre Direcţia pentru Sport şi Tineret şi Consiliul Judeţean, patinoarul artificial din Parcul Tricolorului inaugurat la mijlocul lunii august a anului 2010, nu se bucură de foarte mulţi vizitatori. În consecinţă, Primăria Reşiţa, care a pus la dispoziţie terenul pe care a fost amplasat patinoarul, intenţionează să-l desființeze. Astfel, patinoarul artificial din Reşita va fi transformat în teren de baschet. În prezent, patinoarul, situat în Parcul Tricolorului, funcţionează doar 2-3 luni, în sezonul de iarnă, deşi ar fi trebuit să fie funcţional pe tot parcursul anului. Acesta este şi motivul pentru care municipalitatea a luat decizia de a-i da o altă utilitate.

Patinoarul artificial din Parcul Tricolorului este, cea mai mare parte a timpului, nefuncţional şi se degradează constant. Pentru a salva acest spaţiu generos situat într-una din zonele oraşului cu aflux mare de tineri, autorităţile locale intenţionează să amenajeze, în locul patinoarului, un teren de baschet.

Patinoarul din Parcul Tricolorului a fost inaugurat în august 2010 si a costat aproape un milion de lei si a fost realizat prin programul “Sportul pentru toţi”. Acolo trebuia să se țină ore de sport, copiii să aibă acces gratuit, dar ca la români, lucrul s-a împotmolit din start fiindcă – deși s-au cheltuit un milion de lei, niciodată nu s-au găsit bani și pentru…….patinele ce se folosesc pe un patinoar artificial.

Si uite asa, un complex sportiv ce urma să funcționeze tot anul, a ajuns să fie folosit doar câteva luni pe timp de iarnă. Deşi sunt de acord că acel spaţiu trebuie reabilitat, reşiţenii au păreri diferite în ceea ce priveşte destinaţia care ar trebui să îi fie dată.

Comentarii

comentarii