Primul vaccinat anticovid din Caras Severin este doctorul ..Happy Sing VIDEO

În această dimineață la ora 8.00 a început vaccinarea și în județul Caraș Severin. Primul centru ales pentru vaccinare este cel de la Spitalul Municipal de Urgență din Caransebeș, spital suport Covid. Unitatea medicală caransebeșeană este cea desemnată încă de la debutul pandemiei ca fiind Spital suport covid. Primul pacient vaccinat este chiar coordonatorul campaniei de vaccinare din Caransebeș, directorul medical al unității sanitare, doctorul Bhupinder Happy Singh.

Doctorul a intrat în centrul de vaccinare, i s-a luat temperatura și după aceea i s-a administrat vaccinul. Întrebat cum se simte, doctorul Sing a mărturisit că foarte bine. „Sunt bine! nu m-a durut și asta este calea spre normalitate”, sunt cuvintele primului pacient vaccinat din Caraș Severin

La Caransebeș au ajuns 120 de doze de vaccin. Astăzi, sunt vaccinate primele 60 de cadre medicale, iar de mâine în fiecare zi vor fi vaccinate câte 30 de cadre medicale. Tot personalul medical vaccinat spune că vaccinul nu este dureros, nu provoacă efecte secundare și este singura cale pentru că omenirea să revină la o viață normală.

 La Reșița, vaccinarea va începe luni 4 ianuarie. Centrul de vaccinare din Reșița este organizat în una din secțiile Spitalului Județean de Urgență. Vaccinarea a început în Românie pe 27 decembrie, la fel ca în toate statele Uniunii Europene. Vaccinarea nu este obligatorie și este gratuită.

Comentarii

comentarii