@Ultimele NoutatiAdministratie

Prioritatea zero pentru conducerea Consiliului Județean – reducerea birocrației!

Dezvoltare durabilă eficiență și reducerea birocrației. Reducerea birocrația la Palatul Administrativ și crearea unei arhive digitale. acestea sunt rezultatele așteptate prin implementarea proiectului  „Dezvoltare durabilă, eficiență și reducerea birocrației în Județul Caraș-Severin”.


Îmbunătățirea capacității de planificare strategică, implementarea unor măsuri de simplificare din administrative aplicate cetățenilor și dezvoltarea cunoștiințelor și abilităților personalului din consiliul județean Caraș-Severin în domeniul planificării strategice și bugetare, acestea sunt obiectivele pe care Palatul Administrativ și le propune prin implementarea proiectului „Dezvoltare durabilă, eficiență și reducerea birocrației în Județul Caraș-Severin”


Dezvoltare durabilă eficiență și reducerea birocrației. Proiectul „Dezvoltare durabilă, eficiență și reducerea birocrației în Județul Caraș-Severin” are o valoare de peste 2,9 milioane de lei și este finanțat prin Programul operațional Capacitate  Administraţia, și se va desfășura  pe o perioadă de 2 ani până în iunie 2022.

Comentarii

comentarii