Produse susceptibile a fi contrafăcute, confiscate de polițiștii de frontieră

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moldova-Veche au descoperit într-un autoturism condus de un tânăr din Caraş-Severin, peste 200 articole de îmbrăcăminte şi încălțăminte, ce erau susceptibile a fi contrafăcute.

În data de 10.04.2019, ora 01.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliției de Frontieră Moldova-Veche au oprit în trafic, pe comunicația DJ 571A, un autoturism marca Audi, condus de un tânăr în vârstă de 28 ani, domiciliat în județul Caraș-Severin.
În urma controlului efectuat asupra autoturismului, polițiștii de frontieră au descoperit mai multe colete, ce conţinea 233 articole de îmbrăcăminte și încălțăminte, având inscripții ale unor mărci înregistrate, susceptibile a fi contrafăcute, pentru care şoferul nu a putut prezenta documente de proveniență.

Tânărul a declarat că a cumpărat articolele de îmbrăcăminte dintr-un centru comercial din București, cu scopul de a le comercializa.
Bunurile, a căror valoare se ridică la aproximativ 18.500 lei dacă ar fi comercializate ca produse de marcă, au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, iar poliţiştii de frontieră fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de încălcare a dreptului de proprietate intelectuală, la finalizare fiind luate măsurile legale care se impun.

Comentarii

comentarii