Program de instruire în șofatul defensiv al polițiștilor cărășeni VIDEO

Polițiștii de la Biroul de Pregătire Profesională din cadrul I.P.J. Caraș Severin, au desfășurat o activitate de instruire a polițiștilor cu privire la conducerea autovehiculelor în regim defensiv și în regim prioritar. Activitatea a avut loc pe pista de antrenament pusă la dispoziție de Aeroportul Caransebeș, partener instituțional.

Conducerea în regim defensiv si prioritar, este unul dintre domeniile pe care polițiștii Biroului de Pregătire Profesională le implementează și le dezvoltă în rândul polițiștilor cărășeni, împreună cu pregătirea fizică și autoapărare, pregătirea tactică și instrucția tragerii cu armamentul din dotare.

Toate aceste programe sunt gândite pentru a asigura un nivel de pregătire corespunzător pentru fiecare polițist din cadrul inspectoratului, toți polițiștii urmând să parcurgă aceste programe în perioada următoare. 

Cursul de conducere în regim defensiv si prioritar se desfășoară în mod diferențiat pe două niveluri: nivelul 1, care constă în parcurgerea unor programe de pregătire pentru personalul care conduce ocazional și nivelul 2, constând în parcurgerea unor programe de pregătire pentru personalul care conduce frecvent autospeciale cu regim de circulație prioritară, în cadrul misiunilor specifice de serviciu.

Cele două niveluri de pregătire cuprind două moduluri, unul teoretic și unul practic, cel practic fiind posibil numai după parcurgerea celui teoretic.

Toate aceste activități au fost gândite și au rolul de a dezvolta și a menține un nivel de pregătire corespunzător al polițiștilor în fața misiunilor operative pe care le desfășoară în activitatea de poliție.

Comentarii

comentarii

One thought on “Program de instruire în șofatul defensiv al polițiștilor cărășeni VIDEO

Comentariile sunt închise.