Programare on-line la pasapoarte si la Resita

Începând de vineri, 16 iunie, Serviciul Public Comunitar pentru Evidenţa şi Eliberarea Paşapoartelor Simple Caraş-Severin, pune la dispoziţia cetăţenilor care doresc eliberarea unui paşaport, un sistem de programări on-line, pentru a scurta timpul de aşteptare la ghişeu. Astfel, accesând link-ul http://ghiseulonline.ro/portal/carasseverin/prefectura/psonline.nsf/Programare?OpenForm&TipProgramare=Pasapoarte, care poate fi găsit pe pagina oficială a Instituţiei Prefectului – Judeţul Caraş-Severin, www.prefcs.ro, solicitantul are posibilitatea alegerii datei în care doreşte să se prezinte pentru depunerea documentelor, din intervalul disponibil (culoarea verde). Odată efectuată rezervarea, aplicaţia nu va mai permite o alta decât după expirarea acesteia.

Solicitanţii se vor prezenta la ghişeu la data și ora menționate la primirea confirmării, având toate documentele necesare operațiunii. Informaţii despre documentele necesare se regăsesc pe site-ul instituţiei, la secţiunea PAŞAPOARTE.

Programarea se anulează în următoarele cazuri: neprezentarea la data şi ora stabilite sau atunci când se prezintă o altă persoană decât cea înregistrată. Ora programării poate fi decalată cu maximum 10 minute, în funcție de complexitatea solicitării anterioare.

De asemenea, programări pentru eliberarea paşapoartelor se pot face şi la ghişeul de la sediul serviciului situat în Reşiţa str. Gratz, nr. 3-5, cu intrare pe Str. Moise Groza, nr. 2-4, însă doar pentru ziua în curs, în limita numerelor de ordine disponibile.

Biroul de presă

Comentarii

comentarii