Programul farmaciilor de Crăciun și Anul Nou, dar fără cabinete stomatologice

Că în Reșița, de fapt- în județul Caraș Severin, nu există nici o farmacie de gardă și nici un cabinet stomatologic care să funcționeze pe timp de noapte, o stie toată lumea. Din fericire, farmaciile funcționează totuși pe timpul sărbătorilor de iarnă. Iată ce spune Daniel Botgros, purtătorul de cuvânt al Direcției Sanitare a Județului Caraș Severin, despre acest orar:

,,Vă furnizăm, mai jos, orarul farmaciilor din cele două municipii, Reșița și Caransebeș, pe perioada sărbătorilor de iarnă, așa cum ne-a fost pus la dispoziție de către Colegiul Farmaciștilor din Caraș-Severin.

Astfel, vineri 25 Decembrie – prima zi de Crăciun, va fi deschisă Farmacia Dona, de lângă Casa de Asigurări de Sănătate Publică a județului, între orele 8 și 20. La Caransebeș, urmează a fi deschisă Farmacia Medifarm 2000, situată lângă Spitalul Municipal de Urgență, între orele 8 și 20.

Vineri, 1 ianuarie 2016, va fi deschisă la Reșița, Farmacia Catena 2 Galenica în zona Kaufland, între 8 și 20, iar la Caransebeș, Farmacia Medofarm din Centrul Civic, cu același orar: 8 – 20.”
Cu toate că datele de 25 si 27 decembrie cad sâmbăta și duminica, farmaciștii nu au gândit așa departe. Deci, vom reveni cu alte informații despre acest program, dar promitem- si cu un material legat de serviciile de garda stomatologică și farmaceutică pe timp de noapte și de sărbători în Caraș Severin.

Comentarii

comentarii