Programul GESTIUNEA ÎN SISTEM INFORMATIC A REGISTRULUI AGRICOL ȘI A ALTOR SERVICII PUBLICE la final

Consiliul Judeţean Caraș-Severin, cu sediul în Municipiul Reșița, P-ța 1 Decembrie 1918 nr. 1, a derulat, începând cu data de 04.12.2013, proiectul „GESTIUNEA ÎN SISTEM INFORMATIC A REGISTRULUI AGRICOL ȘI A ALTOR SERVICII PUBLICE DESTINATE CETĂȚENILOR ÎN CADRUL UNOR UNITĂȚI ADMINISTRATIV-TERITORIALE DIN JUDEȚUL CARAȘ-SEVERIN”, COD SMIS 48365, co-finanţat prin Fondul European de Dezvoltare Regională, în baza contractului de finanţare încheiat cu Ministerul pentru Societatea Informațională. In acest sens, Consiliul Judeţean organizează joi 29.10.2015, ora 10.00, în sala de ședințe a Palatului Administrativ, conferința de încheiere a proiectului.

Valoarea totală a proiectului aprobata prin contractul de finantare este de 6.734.605,00 lei, din care asistenţa financiară nerambursabilă este de 6.592.170,90 lei.

Proiectul s-a implementat în localităţile Reșița, Caransebeș, Moldova Nouă, Slatina Timiș, Sacu, Armeniș, Băuțar, Bozovici, Luncavița, Buchin, Berzasca, Fârliug, Bucoșnița, Teregova, Ramna, pe o durată de 23 de luni.

Obiectivul proiectului este creşterea eficienţei serviciilor publice adresate cetăţenilor şi mediului de afaceri de pe raza UAT-urilor partenere cu privire la informaţiile din domeniul agricol şi implementarea de tehnologii informaţionale care să contribuie la o gestiune mai bună a problemelor legate de posesia și folosinţa terenurilor agricole.

Comentarii

comentarii