Promovabilitate 100% Rezultatele obținute de elevii din județ la probele A și B ale BAC -ului

În județul Caraș-Severin nu a fost eliminat niciun candidat care a susținut probele orale A și B ale examenului maturității.

 

Absolvenții de liceu au susținut deja cele două probe de evaluare a competențelor lingvistice de comunicare orală la Limba și literatura română (proba A), precum și limba maternă (proba B) pentru sesiunea iunie-iulie a examenului de Bacalaureat.

 

La proba A, din 1466 candidați înscriși s-au prezentat 1418. Dintre aceștia un număr de 162 de candidați au obșinut calificativul mediu, 365 -avansat și 891 -experimentat. Nici un candidat prezent nu a fost eliminat.

 

Doar 6 candidați s-au înscris în județul Caraș-Severin pentru susținerea probei orale B la limba maternă germană. Dintre aceștia 2 au obținut calificativul avansat, iar 4 candidați au primit calificativul experimentat.

În perioada 21 – 24 iunie va avea loc evaluarea competențelor digitale – proba D, apoi între 27 iunie – 1 iulie candidații vor susține proba competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională – proba C. Din 4 iulie vor începe probele scrise la BAC sesiunea iunie-iulie 2016.

Comentarii

comentarii