PSD Caras-Severin reconfirmă totala susţinere acordată Guvernului şi lui Liviu Dragnea

Comunicat de presa

Vineri ,17 februarie 2017 , la sediul Organizatiei Judetene a PSD Caras-Severin, str. George Enescu nr. 8 din Resita , s-a intrunit in sedinta , CEx Judetean .

Comitetul Executiv Judetean al PSD Caras-Severin a adoptat prin vot doua rezolutii de sustinere a Guvernului Grindeanu precum si a presedintelui PSD, Liviu Dragnea.

Consideram ca sprijinul si sustinerea neconditionata acordata Guvernului Grindeanu este indreptatita si justificata, dovada fiind masurile deja puse in aplicare si care duc la imbunatatirea vietii romanilor. Pensionarii, salariatii, elevii, studentii, firmele, sunt beneficiari directi ai masurilor votate si implementate.
Am votat astazi, in unanimitate, pentru sustinerea Guvernului Grindeanu ! Am votat pentru unitate, responsabilitate si seriozitate, pentru o guvernare legitima !

Presedintele PSD, Liviu Dragnea a fost ales prin votul direct al tuturor membrilor de partid si se bucura de increderea si sustinerea social-democratilor, a romanilor.
PSD a castigat detasat alegerile locale din 2016, la alegerile parlamentare din decembrie a obtinut cel mai bun scor din istoria sa, victorii izbandite sub conducerea lui Liviu Dragnea. PSD Caras-Severin isi exprima si a votat in unanimitate pentru totala sustinere a presedintelui PSD, Liviu Dragnea . Presedintele PSD, Liviu Dragnea a obtinut la carma formatiunii rezultate remarcabile, a reusit sa mentina unitatea in partid si mai ales sa lupte alaturi si in fruntea Echipei PSD pentru asigurarea unei guvernari performante.

Alaturi de toate celelalte organizatii PSD din tara, social-democratii caraseni sunt convinsi de faptul ca promisiunile facute in campania electorala, Calendarul Programului de Guvernare al PSD, pot si mai ales trebuie respectate. Avem datoria sa punem in aplicare programul cu care am venit in fata tuturor cetatenilor , program pentru care PSD si aliatii de la guvernare au primit votul majoritatii romanilor. Mai presus de ambitiile politice primeaza bunastarea romanilor ! Guvernul legitim al Romaniei trebuie lasat sa lucreze pentru ca o face pentru intreaga tara.

Biroul de presa al PSD Caras-Severin

Comentarii

comentarii