RĂSTURNARE de situație în cazul ATACULUI ARMAT din SUA. Cine este DE FAPT ATACATORUL. Număr URIAȘ de MORȚI

Principalul suspect în atacul armat din Las Vegas este un american de 64 de ani, pe nume Stephen Paddock, a anunţat luni, într-o conferinţă de presă, şeriful Joe Lombardo.

 Bărbatul a ucis cel puţin 50 de persoane și a rănit alte 200 în atacul armat în masă de la Las Vegas, din fața celebrului hotel Mandalay Bay. Acesta este cel mai grav atac armat din istoria SUA, depășindu-l astfel pe cel de la Orlando, din iunie 2016, soldat cu 49 de morți, scrie The Independent.

Ce au descoperit trupele SWAT în camera ucigașului din Las Vegas

Potrivit autorităților, Stephen Paddock s-ar fi aflat la etajul al 32-lea al hotelului-cazinou Mandalay Bay, atunci când a deschis focul.

Autoritățile au identificat o femeie în vârstă de 62 de ani, pe nume Marilou Danley, care ar avea legătură cu suspectul și cu atentatul.

Citește și: Momentul şocant când vedeta country Jason Aldean fuge de pe scenă – VIDEO

Circumstanţele în care s-a produs atacul rămân neclare, iar motivaţia suspectului este necunoscută deocamdată. Conform primelor mărturii şi indicii, focurile de armă au avut ca ţintă persoanele care asistau la un concert al cântăreţului Jason Aldean.

Într-un mesaj pe Instagram, muzicianul a precizat că el şi trupa sa sunt în siguranţă. „Seara a fost mai mult decât groaznică”, a spus el, menţionând că ‘gândurile şi rugăciunile’ sale merg către toţi cei care se aflau duminică noapte la concert.

În imagini provenite de la Mandalay Bay se vede şi se aude cum mulţimea de la concert este perturbată de zgomote ce păreau a proveni de la rafalele unei arme automate.

Citește și: Radu Tudor, despre atacul armat din Las Vegas: „Este un coșmar”

Comentarii

comentarii