Razboi cu atac si contra atac in Dealul Crucii VIDEO

Prin sistemul unic de urgenţă 112, aproape de miezul nopţii, dispeceratul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin a fost sesizat cu privire la faptul că o persoană de sex masculin agresează fizic mai multe persoane. Adică, un individ a luat la bătaie tot ce i-a ieşit în cale.

Grupa de intervenţie a Inspectoratului s-a deplasat pe strada Alunilor, din mun. Reşiţa, unde a fost identificat numitul P.I, în vârstă de 27 de ani, care a agresat fizic trei persoane, cu vârste cuprinse între 23 şi 25 de ani, lovindu-le cu pumnii şi pulverizând spray iritant lacrimogen în direcţia lor. Jandarmii au intervenit, au potolit spiritele au aplicat amenzi, după care au plecat la bază. Numai că, în jumătate de oră, bătaia a reînceput. De această dată, fiindcă cei bătuţi s-au simţit ,,cu onoarea nereperată” – a început contra atacul.

Deci, într-un interval de 30 de minute, la ora 00.12, grupa de intervenţie a fost din nou solicitată la faţa locului, deoarece cei trei tineri- victime ale primei agresiuni, s-au hotărât să se răzbune, lovindu-l pe numitul P.I., (agresorul) şi pe numită C.R, aghiotantul şi concubină acestuia, în vârstă de 21 de ani, cu pumnii şi picioarele pulverizând spray iritant lacrimogen asupra lor. Adică, un fel de ,,ia de aici că n-ai servici.”

În cele două situaţii Jandarmii cărăşeni au întocmit actele de sesizare privind comiterea de infracţiuni prevăzute de Codul Penal. Actele au fost predate organelor abilitate ale statului în vederea continuării cercetărilor.

Comentarii

comentarii

Comentariile sunt închise.