ActualitatePolitie

Rebus tiganesc la Oravita: metal pretios, din 3 litere?! Răspuns: Fer!

Dacă hoții din Reșița preferă să fure metale nefroase pentru a mai face un ban, lucrurile nu stau la fel la Oravița.

Acolo este încă la mare căutare ,,ferul”. Și cum primarul Ursu a schimbat una- alta la centrala termică a școlii, hoții de fier, au mai găsit câte ceva prin curte. Numai că ,,gabotii” au fost cu ochii pe ei.

Miercuri, 29 octombrie, în jurul orei 11, efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Caraş-Severin, aflate în patrulare în zona instituţiilor de învăţământ, au observat două persoane de sex feminin care transportau material feros din curtea Liceului Tehnologic „Mihai Novac“ Oraviţa.

În urma verificărilor făcute la faţa locului, jandarmii cărăşeni le-au identificat pe numitele D.A., în vârstă de 41 ani şi pe O.C., în vârstă de 38 ani, care au sustras material feros din curtea liceului, cu intenţia de a-l transporta la un centru de colectarea a fierului vechi, pentru a fi valorificat.

Jandarmii au întocmit celor în cauză actele de sesizare, fiind susceptibile de comiterea infracţiunii de „furt“, actele fiind înaintate I.P.J. Caraş-Severin – Poliţia Oraşului Oraviţa, în vederea continuării cercetărilor, prejudiciul fiind recuperat şi predat părţii vătămate.

Comentarii

comentarii