Reguli încălcate și nereguli, pe drumurile publice

Nereguli pe drumurile publice

În cadrul unei acţiuni desfăşurate în seara zilei de 02 martie a.c., poliţiştii au oprit pentru control un moped în afara localităţii Obreja.
Din verificările efectuate s-a stabilit că vehiculul a fost condus de L.N., în vârstă de 33 de ani fără a poseda permis de conducere, iar mopedul nu este înmatriculat sau înregistrat.
Un alt vehicul de aceeaşi categorie a fost oprit pentru control pe strada Ardealului din Caransebeş.
Din verificări s-a constatat, de asemenea, că autovehiculul a fost condus de către T.L., în vârstă de 62 de ani, fără a poseda permis.
În ambele cazuri au fost întocmite dosare de cercetare penală.
·
Accident sesizat prin 112

În după-amiaza zilei de 02 martie a.c., poliţiştii rutieri au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident pe strada Făgăraşului din municipiul Reşiţa.
Din cercetările efectuate s-a stabilit că în timp ce I.V., în vârstă de 58 de ani, conducea un autoturism în zona unei parcări, a acroşat un bărbat în vârstă de 62 de ani, care stătea pe partea carosabilă împreună cu alte două persoane.
În urma accidentului a rezultat rănirea uşoară a pietonului căruia i-au fost acordate îngrijiri medicale la Spitalul Judeţean de Urgenţă Reşiţa.
Conducătorul auto şi pietonul au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatele fiind negative.
În cauză s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă.
·

Accident cu motocicleta

În dimineaţa zilei de 02 martie a.c., Poliţia Municipiului Caransebeş a fost sesizată prin apelul unic de urgenţă 112 cu privire la producerea unui accident în afara localităţii Ilova în care a fost implicată o motocicletă.
Echipa deplasată la faţa locului a constatat că în timp ce M.G., în vârstă de 40 de ani, fără a poseda permis, conducea o motocicletă neînmatriculată din direcţia Sadova Veche spre Caransebeş, într-o curbă a pierdut controlul autovehiculului şi s-a răsturnat pe partea carosabilă.
În urma accidentului a rezultat rănirea gravă a conducătorului motocicletei care a fost transportat la Spitalul Municipal Caransebeş pentru îngrijiri medicale unde a rămas internat.
Bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind pozitiv. Acestuia i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere pe drumurile publice de către o persoană a unui autovehicul neînmatriculat şi de către o persoană care nu posedă permis de conducere.

Comments

comments

Powered by Facebook Comments