Reindustrializarea României începe astăzi aici la Reșița spune președintele PSD Marcel Ciolacu VIDEO

,,Reindustrializarea României începe astăzi aici. După 13 ani de insolvență am venit la UCMH pentru a vedea ce este aici și pentru a garanta că  privatizarea cu Hidroelectrica înseamnă un nou început pentru UCM Reșița, cea mai veche întreprindere din România care are viitor datorită faptului că Hidroelectrica este cel mai mare producător de energie verde din România”.

Afirmațiile au fost făcute de prim ministrul României, Marcel Ciolacu, prezent astăzi în Caraș Severin. La Uzina de Construcții de Mașini Reșița. Marcel Ciolacu a venit împreună cu ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu și cu o importantă delegație social democrată condusă de președintele PSD Caraș Severin, deputatul Silviu Hurduzeu.

Liderii social democrați au fost astăzi și la Oțelu Roșu , iar premierul afirma la Reșița că pe lângă implicarea investitorilor o intreprindere precum UCM Reșița pote să se dezvolte și cu ajutorul autorităților locale.

 

După ce au vizitat partea din UCM Reșița preluată de Hidroelectrica, delegația guvernamentală a  răspuns întrebărilor presei, apoi, fiind campanie electorală,  președintele PSD, Marcel Ciolacu, prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, președintele PSD CS, candidat la președinția Consiliului Județean. Silviu Hurduzeu, au avut o întâlnire electorală în Zorlențu Mare.

Comentarii

comentarii