Reparatii cu intarziere la reteaua de apa din Resita VIDEO

Mai mulţi locuitori din zona Triaj, mai exact, de pe strazile I Velceanu, Ion Vidu, strada Mozart și strada Giuseppe Verdi, ne-au anunţat că de câteva zile, mai exact, din data de 10 septembrie, nu mai au au apă la robinete. La cei ce ajunge totusi, aceasta are o presiune foarte mica. Locuitorii afectaţi de această problemă, spun că au sunat la AQUA Caras și i-au informat despre aceasta problema. Ba mai mult, operatorul de apă şi canal a fost informat că la capătul străzii este o avarie la un cămin de vizitare a instalaţiei de distribuire a apei şi …….cu atât au rămas.

A doua zi, au fost date telefoane, s-au făcut reclamaţii din nou, dar răspunsul primit a fost unul care să te pună pe gânduri: ,, ne pare rău, nu putem intervenii fiindcă nu avem personal. Când vor apărea oamnii, rezolvăm şi problema voastră”. Au urmat alte telefoane, alte rugăminţi iar rezultatul a fost ……tot aşa. Într-un final, adică astăzi, 13 septembrie, la 3 zile de la producerea avariei, S.C. Aqua Caras a trimis un anunţ în care spune că va remedia problema.

ANUNŢ AVARIE APĂ REŞIŢA

În vederea eliminării avariei apărute pe Zona Triaj din Municipiul Reșița se va opri furnizarea apei potabile astăzi :
13 septembrie 2018, între orele 1200-1800
Vor fi afectaţi consumatorii de pe strada Iosif Velceanu, strada Ion Vidu, strada Mozart și strada Giuseppe Verdi .

Lucrarea va fi executată în intervalul orar specificat de către personalul SC Aquacaraș SĂ.
Pentru orice problemă apărută după reluarea furnizării apei utilizatorii pot apela Dispeceratul Central al SC Aquacaraş SĂ la ţel. 0255/215643.
Mulţumim cetăţenilor pentru înţelegere.

Conducerea
SC Aquacaraș SA

Comments

comments

Powered by Facebook Comments

Comentariile sunt închise.