Reprezentanții la varf ai Alianței 2020 USR PLUS, la Resita

Reprezentanții Alianței 2020 USR PLUS au susținut o conferință de presă la Reșița. Au participat Cristian Ghica, senator USR, Octavian Berceanu, consilier USR la primăria capitalei și candidat la alegerile europarlamentare, Daniel Toma și Daniel Sandu, membri ai grupului de inițiativă județeană PLUS Caraș-Severin, Andrei Plujar și Dragoș Curelea, președinte USR Caraș-Severin, respectiv președinte USR Caransebeș.

Cristian Ghica, senator USR declară: “Am venit să îi ajutăm pe colegii noștri din USR să își consolideze filiala, am venit să ajutăm Alianța USR PLUS să obțină un scor care să dea speranțe cărășenilor că se poate schimba ceva în viața lor. Eu cred din toată inima că această alianță este cea mai frumoasă construcție de după revoluție de departe, așa cum cred și că lista noastră de europarlamentari este cea mai bună formulă făcută vreodată după revoluție de vreun partid politic sau o alianță politică în România”.

Octavian Berceanu, candidat pe lista Alianței USR PLUS menționează:

“România trebuie să devină un lider regional. Până acum nu am avut nicio șansă de a deveni lideri regionali, de a avea o voce bine auzită în Consiliul Europei și poate e momentul să facem acest lurcru. Cred că acesta este primul pas, de a avea oameni competenți care să reprezinte regiunea noastră și, implicit, să dezvolte programele pentru Europa de Est și pentru România în mod special”.

Liderii județeni USR și PLUS au făcut apel către cărășeni pentru implicarea în politică. Este nevoie de oameni noi în politică, oameni pregătiți și de bună credință.

Cărășenii trebuie să aleagă schimbarea ieșind la vot la alegerile europarlamentare din 26 mai.

Comentarii

comentarii