Reșița pusă pe harta creatorilor de modă – Model lansat la Resita VIDEO

Reșița pusă pe harta creatorilor de modă. Un cetăţean din Reşita a vrut cu tot dinadinsul să respecte legea şi mai ales, să se ferească de aerul rece. Fiind pe bicicletă, omul – inventiv că tot romanul – şi-a confecţionat o cască de protecţie dintr-un ……pet de 5 litri. I-a făcut câteva tăieturi, apoi, și l-a pus pe cap și a plecat la plimbare.

 

 

Reacţia reşiţenilor o puteţi asculta şi dumneavoastră pe material. Criticul de modă Toni Foarfecă Fâșie, colaboratorul nostru la rubrica de modă, și-a spus părarea: ,,Având în vedere linia și curentul pe care îl urmează, probabil că acest purtător de cască a urmat școala de modă a Iuliei Albu. O să spuneți că lipsește găina de pe cască. Să știți că în funcție de starea de spirit a purtătorului, pe cască se poate monta o găină sau curcan în perioada sărbătorilor de iarnă. Știți că găinile aduc ghinion.  Dar, priviti varful curajos al căștii ce se termină cu o tăietură orizontală bruscă perfect dreaptă. Acolo poate fi montată găina. În plus, creatorul a lăsat o fantă rotundă pentru a permite o ventilație naturală a creierului. Asta în cazul în care îi ia mintea foc”.

Noi, nu mai avem cuvinte. Am rămas uimiți și ne gândim să căutăm ceva pet-uri pătrate, având în vedere că mulți au mintea în colțuri.

NR. Acesta este un pamflet, fara pic de rautate si va rugam sa-l tratati ca atare.

Comentarii

comentarii