Resita sub coduri de frig si zapada de iarna tarzie VIDEO

Temperaturile scăzute din ultimele zile nu au creat probleme deosebite la Reşita. Singura situaţie alarmantă continua să fie cea a îmbolnăvirilor de sezon, numărul cazurilor fiind în creştere.
Mircea Carabeț- șef SVSU Reșița, spune că ,,O atenţie deosebită este acordată, în această perioadă, oamenilor fără adăpost. La Reşita a fost amenajat un adăpost temporar de noapte unde au fost găzduite, deja, 10 persoane.

Pregătiţi să intervină, dacă este cazul, sunt şi lucrătorii de la Întreţinerea Patrimoniului. ,,În acest sens, au fost pregătite utilajele și materialele care topesc gheața și împidică formarea poleiului. Avem oameni ,,de gardă” pe toate schimburile. Facem turele obișnuite prin oraș, dar intervenim și punctual acolo unde este cazul” spune Ovidiu Almăjan- director Direcția pentru Întreținerea Patrimoniului Reșița

,,În ceea ce priveşte îmbolnăvirile de sezon, cifrele sunt în creştere, fapt ce a alertat autorităţile” a declarat Daniel Botgros- purtător de cuvânt DSP Caraș-Severin

Potrivit meteorologilor, judeţul Caraş-Severin se afla în continuare sub cod galben de frig și ninsoare până pe 4 martie.

Comentarii

comentarii