Resitean mort, lasă în urmă un bebeluș de 3 luni VIDEO

Un român în vârstă de 24 de ani a murit ieri în Germania într-un groaznic accident rutier, lasând în urmă un bebeluș de 3 luni și o soție îndurerată.

Mesaj îndurerat din partea unui membru al comunității românilor din Germania. Un român în vârstă de numai 24 de ani a murit ieri într-un accident rutier, lasând în urmă un bebeluș de 3 luni și o soție îndurerată. Oamenii s-au mobilizat rapid pe rețelele de socializare pentru a contribui cu o mică donație și a ajuta familia lăsată în urmă mult prea devreme. Trupul neînsuflețit va fi repatriat săptămâna viitoare, pentru a fi înmormântat creștinește în localitatea Bocșa, județul Caraș-Severin.
https://www.facebook.com/AKTIVNEWS/videos/274718359915946/
Iată mesajul original, postat de Erich Mocanu, fondatorul asociației AEBS:

“Dragi prieteni, acum 10 ani treceam prin suferința pierderii unui copil. Astăzi, 19.10 am aflat că am pierdut un amic ce a lăsat în urma sa un bebeluș de numai 3 luni și o soție îndurerată.

Ieri seară, tatăl bebelușului, Blaj Daniel de 24 de ani, a avut un accident în care, din păcate și-a pierdut viața. Daniel și soția sa Ionela împreună cu bebelușul lor, au venit acum 3 săptămâni în Germania la muncă pentru a-i oferi bebelușului o viață mai bună. Din păcate doar atât a și reușit să lucreze, destinul având altceva pentru el pregătit.

Apelez la voi toți, cu rugămintea de a face o mică donație pe contul soției. Daniel va fi transportat săptămâna ce vine în România unde va fi înmormântat creștinește. (Bocșa-Reșita)

Cont familia: Blaj Ionela

IBAN: DE95710520500040631202

BIC: BYLADEM1TST

Bunul Dumnezeu să îl odihnească în pace!”
Sursa: https://m.stiridiaspora.ro/germania-roman-mort-accident-lasa-in-urma-un-bebelus-de-3-luni-familia-cere-ajutor_6206.html?fbclid=IwAR0VZyv4Qf66GX82GaTAt-qkn3J5sHztFuztsQhe0prADCPa1SeIf8XasAI

Comentarii

comentarii