Revelion 2019 la Reşita – Foarte multi reşiţeni au fost în Centrul Civic EXCLUSIV VIDEO

Frigul de afară şi vântul tăios din Centrul Civic nu i-a împiedicat pe reșițeni să fie prezenți în aer liber la trecerea dintre ani. Oamenii au lăsat petrecerile de acasă și au început să sosească timid în centrul civic în jurul orei 22. La miezul noptii, centrul civic era plin cu oamenii in jurul scenei.

Ca de fiecare dată, Primăria Municipiului Reşiţa şi Consiliul Local a fost alături de reşiţeni la cumpăna dintre ani. Programul a fost deschis la ora 22 cu un spectacol în centrul oraşului susţinut de Mar’s Studio, apoi Melmac Riders din Serbia, şi Keo.

La miezul nopţii, evenimentul a culminat cu un frumos foc de artificii care i-a încântat pe reșițenii care au ales să petreacă în acest fel Revelionul și trecerea dintre ani. Primarul Ioan Popa a pornit numărătoarea inversă, nu înainte de a le reaminti reşiţenilor câteva dintre proiectele administraţiei locale şi faptul ca doar împreună putem duce la capăt planurile propuse.

Pe tot parcursul manifestării, în piața centrală și în împrejurimi, au fost prezenți agenții de la Poliția Locală Reșița și jandarmii. Nu a fost înregistrat niciun eveniment care să tulbure liniștea publică sau să tulbure manifestația. Vom reveni cu declaratii in exclusivitate ale edilului Ioan Popa la inceput de an.

Comentarii

comentarii