@Breaking newsAdministratie

Revelion 2022 Foc de artificii la Reșița cartierul Lunca Bârzavei (Govândari) VIDEO

Dacă anul trecut – Revelion 2021 – reșițenii au făcut ce s-a spus și impus , adică au stat cuminți la casele lor, în noaptea dintre anii 2021 – 2022, mare parte dintre ei, au preferat același lucru. De data aceasta, de bunăvoie și nesiliți de nimeni, au stat tot acasă. Mulți doar în familie, alții – s-au strâns două – trei familii la casa unuia dintre ei și au petrecut după modelul bănățenesc. Adică fiecare a adus de acasă câte ceva și așa s-a încropit masa festivă de anul nou . Nu a murit  nimeni dacă am stat acasă de Revelion și am petrecut în familie. Se pare că situația impusă de pandemia de coronavirus, mai ales de noul ,,omicron” și-a spus cuvântul și mulți au evitat localurile sau restaurantele.

Tot din acest motiv, primarul Ioan Popa, a decis ca în noaptea dintre ani să nu fie organizate concerte în centrul civic, în schimb, administrația publică locală, a vrut să le facă o bucurie locuitorilor urbei de pe Bârzava. Reşiţenii au avut parte de …..două focuri de artificii. Edilii au decis organizare focurilor de artificii în două locații.
Mai exact, pentru ca acestea să fie văzute de cât mai mulţi locuitori, concomitent, focul de artificii s-a desfăşurat – în oraşul vechi în centrul civic şi în cel mai mare şi populat cartier al Resitei – Lunca Barzavei. Ambele pieţe sunt cu deschidere mare şi au permis o vizibilitatea bună a evenimentului. Din păcate, presiunea atmosferică a fost ridicată și fumul generat de miile de explozii ale artificiilor din tot cartierul, a plutit foarte jos peste cartier. Acest lucru a făcut ca la un moment dat, explozia de foc a artificiilor să fie ,,mai ștearsă”. Dar, spectacolul contează și totul a fost magnific.

Mai mulți locuitori ai blocurilor turn au urcat cu familiile pe terasa blocului de unde au privit focul de artificii.

La ora 12, s-au deschis sticle cu şampanie, fiecare familie a adus de acasă sticla și paharele, după care, s-au făcut urări și oamenii au plecat acasă. Unii mai departe la petrecere, alții televizor și la somn.

Cu această ocazie, www.infocs.ro urează La mulți ani cu sănătate și multe bucurii cititorilor noștrii!

Focul de artificii vazut de la sol.

Comentarii

comentarii

One thought on “Revelion 2022 Foc de artificii la Reșița cartierul Lunca Bârzavei (Govândari) VIDEO

Comentariile sunt închise.