Revelion 2022 nonconformist cu mai multe familii la Reşita VIDEO

Așa cum fac de ani buni, mai mulți prieteni din Reșița, şi-au reunit familiile și în noaptea de Anul Nou. Fiindcă anul trecut au fost în vigoare restricţiile impuse de pandemie, numărul participanţilor a fost foarte redus. Așa că în acest an și mai ales că nu se știe ce ne rezervă viitorul, oamenii au de gând să se distreze la maxim.

De cum s-a lăsat întunericul, musafirii au început să sosească la adresa stabilită la Răzvan acasă. Masa tradiţională cu nenumărate pahare, farfurii și tacâmuri, a fost înlocuită cu două farfurii simple, o furculiţă şi un cuţit şi cu …multe pahare. Asta în cazul în care cineva ar vrea să stea la masă.

În loc de sarmale şi alte delicatese culinare elaborate, petrecăreţii s-au delectat cu fel de fel de preparate ……la grătarul făcut în curte în fața casei. S-a început cu făcutul focului, apoi s-a trecut la legumele din care va fi făcută o salată și s-a continuat cu coaste de porc, ceafă marinată, cotlete condimentate și chiar mititei și cârnați. De toate pentru toate gusturile.

Conform înțelegerii, fiecare a adus câte un preparat cu care s-a făcut meniul de la masa comună de revelion. De la petrecerea cu atâtea preparate la grătar nu puteau lipsi băuturile – de la răchia bănățenească fiartă și până la rom, coniac sau vin și bere. N-au lipsit muzica, antrenul și voia bună cu care s-a intrat în noul an.

Comentarii

comentarii

One thought on “Revelion 2022 nonconformist cu mai multe familii la Reşita VIDEO

Comentariile sunt închise.