Revelion la urgențe la Spitalul Județean – Noul an a adus o fetiță la Reșița VIDEO

La Reșița Noul an a sosit cu cel mai de preţ dar pentru mai multe familii, 4 copii venind pe lume în această perioadă. Prima naştere din acest an a fost o fetiţă. Pe de alta parte însă, la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean din Reșița în noaptea dintre ani, au ajuns peste 20 de cărășeni cu diferite afecțiuni.

În prima zi din an s-au prezentat peste 100 de pacienți. Numărul pacienților care s-au prezentat la Spitalul Județean de Urgențe în noaptea de revelion a fost mai mic față de anii trecuți. Totuși, Noaptea dintre ani nu a trecut fără incidente. De data asta oamenii nu au mai fost la fel de cumpătaţi cum au fost de Crăciun, astfel că au fost pacienți la spitalul județean care au consumat prea mult alcool, sau au făcut excese culinare.

În prima zi din noul an s-au prezentat la urgențe peste 120 de pacienți CU problemele digestive din cauza excesului alimentar. de asemenea au existat şi infarcturi miocardice, accidente vasculare.

De asemenea, noul an a venit cu cel mai de preţ dar pentru mai multe familii. Asta deoarece in noaptea dintre ani, dar si în prima zi din 2022, la maternitatea spitalului reșițean s-au născut 3 copii. Prima naştere din acest an a fost o fetiţă. În 2 ianuarie a mai avut loc o nastere. Mai multe informații despre aceste aspecte ne oferă medicul medicul Emil BUNDA.

Medicii recomandă cetățenilor ca în următoarea perioadă să evite expunerea prelungită la frig și să consume doar lichide calde și mâncare sănătoasă pentru a nu mai întâmpina probleme în noul an 2022.

Comentarii

comentarii

One thought on “Revelion la urgențe la Spitalul Județean – Noul an a adus o fetiță la Reșița VIDEO

Comments are closed.