Rowan Atkinson – Mr Bean: Istorie și pasiune pentru mașini VIDEO

Rowan Atkinson (Mr. Bean) poate părea amuzant și prost în majoritatea filmelor sale, dar cu siguranță are un gust pentru ceea ce conduce! Vă puteți da seama că este un șofer foarte bun din modul în care conduce în filmele sale. Colecția de mașini a lui Mr. Bean cuprinde o serie de curse de lux care rezonează cu statutul său de top.

Acest articol explorează flota lui Rowan Atkinson, care pare că își cheltuiește toți banii achiziționând vehicule de epocă și super-lux de la mărci britanice. Unele mașini notabile din colecția sa includ Lancia Thema 8.32 din 1989, BMW 328 din 1939, Rolls-Royce Phantom Drophead din 2011 și Bentley Mulsanne Birkin Edition din 2014.

Interesele și hobby-urile lui Rowan Atkinson

Rowan Atkinson este un actor de benzi desenate cunoscut la nivel mondial, dar ceea ce majoritatea oamenilor nu știu este că este un pilot de mașini de curse. Celebrul „Mr. Bean” îi place de fapt să conducă – acesta este hobby-ul lui și a condus niște mașini de curse super impresionante, cum ar fi Renault 5 GT Turbo și Jaguar Mark VII M. Rowan scrie și articole pentru revista britanică de mașini, CAR, și deține un McLaren F1 rar.

În 2013, Atkinson a fost numit Comandant al Ordinului Imperiului Britanic (CBE) în onorurile de naștere a Reginei pentru serviciile aduse dramei și carității. Atkinson și-a cumpărat McLaren F1 roșu închis în 1997 pentru 540.000 GBP. În 2011, l-a lovit într-un gard din Oxfordshire ; accidentul a costat compania de asigurări o factură de reparație de 910.000 de lire sterline, cea mai mare plăți de asigurare auto din Marea Britanie.

Interesant este că după accident, mașina a fost văzută ca și-a păstrat valoarea, iar domnul Bean avea să o vândă trei ani mai târziu pentru un preț uimitor de 8 milioane de lire sterline. A condus peste 40.000 de mile pe McLaren F1 înainte de vânzare.

Colecții de mașini Rowan Atkinson

Rowan Atkinson are un gust pentru mașinile bune; flota sa actuală include diferite modele exotice de la mărci de top.

1. 1989 Lancia Delta Integrale

de benzi desenate deține o Lancia Delta Integrale de epocă , care i-a fost livrată în 1989. Această Lancia Delta Integrale anume are 16 supape și, potrivit lui Atkinson în rubrica sa, el a spus: „Nu îmi pot imagina vreo mașină să te ia de la P la Q mai repede decât acesta.” Deși Atkinson a vândut recent Lancia Delta, el a recunoscut că a fost unul dintre cele mai bune ale sale.

2. 1977 Aston Martin V8 Vantage

Rowan a primit Aston Martin V8 Vantage din 1977 în 1984 ca al treilea proprietar al mașinii. Era echipat cu un motor V8 de 5,3 litri care produce 389 CP. Aston Martin V8 Vantage a fost prezentat în Johnny English Strikes Again, a fost una dintre mașinile de epocă preferate ale lui Rowan și a fost prima mașină sport pe care a deținut-o.

3. Honda NSX

O Honda? Da. Printre flota de mașini a lui Rowan Atkinson se numără o Honda NSX albastră, care a fost numită legenda supercar japoneză. Honda NSX Rowan deținută a fost mașina sport emblematică a mărcii , având un motor V-6 de 3,0 litri care furnizează 252 CP împreună cu un cuplu de 104 lire-picior.

4. McLaren F1

Aceasta este faimoasa colecție a lui Rowan Atkinson. Legendarul McLaren F1 a fost cumpărat de Rowan pentru 535.000 de lire sterline; era cea mai scumpă mașină a lui în acest moment. Rapoartele spun că a luat mașina cu câștiguri pe care le-a făcut din filmul său Mr. Bean. Ei bine, Rowan a prăbușit această mașină drăguță, determinând furnizorul său de asigurări să tușească aproape 1.000.000 de lire sterline pentru a repara perfect mașina, astfel încât valoarea acesteia să fie păstrată. Rowan a vândut ulterior F1 pentru 8 milioane de lire sterline.

5. Toyota GR Yaris

Cea mai nouă mașină din flota lui Mr. Bean este mașina de curse Toyota GR Yaris. Actorul englez de benzi desenate a condus o mașină de curse Toyota GR Yaris special construită la recentul Goodwood Festival of Speed GR Yaris, dar deține de fapt modelul obișnuit al aceleiași mașini. În formă de stoc, GR Yaris vine cu un motor turbo pe benzină de 1,6 litri care produce 257 de cai putere.

Ce mai mult?

Aceste mașini deținute de Rowan Atkinson au un lucru în comun – anvelope grozave! la aceste vehicule, pneurile pot fi de mărci diferite, dar construite la un standard pentru a gestiona viteze maxime. Desigur, acestea nu sunt singurele mașini deținute de actorul de top englez; luați asta ca pe un fragment din colecțiile complete. Flota Mr. Beans include mașini de top precum Bentley Mulsa nne Birkin Edition și Rolls-Royce Phantom Drophead .

Mai mult poți afla aici: Valorile indicelui de viteză a pneurilor – autodoc24.ro

Comentarii

comentarii