S-a incheiat criza anestezicului, dar Spitalele din Reşiţa şi Caransebeş continuă să acumuleze datorii VIDEO

Angajaţii Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin, au avut câteva acţiuni de control la principalii furnizori de servicii medicale. Unele dintre spitalele din judeţ stau bine, altele rău din punct de vedere financiar, spun reprezentanţii CAŞ Caraş-Severin.

Controlul Casei Judeţene de Asigurări de Sănătate Caraş-Severin, a arătat unele neajunsuri la anumite puncte, în ceea ce priveşte spitalele din Banatul de Munte. Dacă spitalele din Oţelu Roşu şi Moldova Nouă reuşesc să se încadreze în costuri, unităţile spitaliceşti din Reşiţa şi Caransebeş continuă să acumuleze datorii pe care le rostogolesc de la un an la altul.

Printre noutăţile care le-au fost aduse la cunoştinţă medicilor din spitale, a fost şi faptul că în cazul în care nu eliberează reţete la finalul consultului sau a externării, pot fi sancţionaţi cu câte 200 de lei pentru fiecare caz.

De asemenea, Spitalul Judeţean de Urgenţă din Reşiţa a fost sancţionat cu avertisment în urma crizei anestezicului de săptămâna trecută. Reprezentanţii Casei de Asigurări spun că ultimele medicamente necesare au ajuns vineri, iar de acum chirurgia îşi poate desfăşura activitatea la parametrii normali.

Comentarii

comentarii