S-a întors iarna in aprilie – Prognoza meteo VIDEO

Primăvară cu surprize. A nins in Germania în mijloc de aprilie. Meteorologii spun că precipitațiile sub formă de ninsoare vor continua până duminică. De asemenea și mercurul din termometre a scăzut, în unele regiuni, până la minus 4 grade.

Prognoza meteo. Ce vreme se anunţă până pe 13 mai. Unde plouă de Paşte şi în ce regiune va fi cel mai cald de Florii. În următoarele zile, conform prognozei Administraţiei Naţionale de Meteorologie(ANM), se vor semnala precipitaţii. Nici în următoarea lună nu vom scăpa de ploi.

Vremea se va menţine în general închisă duminică şi temporar va ploua în cea mai mare parte a ţării. Izolat vor mai fi cantităţi de apă mai însemnate, îndeosebi în zonele montane. La munte, în special la altitudini mari, precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări îndeosebi în sud-est. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 şi 17 grade, iar cele minime se vor situa între 1 şi 9 grade.

PROGNOZA METEO PENTRU SĂPTĂMÂNA 15.04.2019 – 22.04 2019 Valorile termice vor fi mai coborâte decât cele specifice acestui interval în cea mai mare parte a ţării, dar mai ales în regiunile estice şi sud-estice. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile intracarpatice şi la munte.

PROGNOZA METEO PENTRU SĂPTĂMÂNA 22.04.2019 – 29.04.2019 Temperatura aerului va avea valori uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă în cea mai mare parte a teritoriului, dar mai ales în regiunile vestice şi nord-vestice. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi deficitare pe întreg teritoriul României.

PROGNOZA METEO PENTRU SĂPTĂMÂNA 29.04.2019 – 06.05.2019 Temperatura medie a aerului va avea valori ce se vor situa, în general, în jurul celor normale pentru această săptămână. Cantităţile de precipitaţii estimate pentru acest interval vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.

PROGNOZA METEO PENTRU SĂPTĂMÂNA 06.05.2019 – 13.05.2019 Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei săptămâni, în cea mai mare parte a ţării. Regimul pluviometric estimat pentru această perioadă va fi deficitar la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile intracarpatice şi la munte.

Comentarii

comentarii