S-au împlinit 4 ani și adevarul nu a iesit la iveala – Scrisoare deschisă

Am primit pe adresa redactiei:

,,Stimata redactie, vreau să fac cunoscută o stare de lucruri petrecute la Oravița. Este vorba de fapte deosebit de grave, de fapte anmtisociale și mai ales de faptul că o întreagă familie, familia mea, trăiește în teroare. Cum a început acest război al nervilor? În urmă cu patru ani, maşina personală mi-a fost incendiată la Oravița în stil mafiot de o grupare de interlopi. Oare cât durează o cercetare penală la Poliția Oravița? Subsemnatul Ferent Cristi Marian din Oravița, am lucrat ca polițist în cadrul poliției Oravița până în anul 2010 când am ieșit la pensie. Pe parcursul activității mele de polițist, am avut intervenții și interacțiuni profesionale cu diferite persoane, unele violente.

Printre ele se numără și numitul J. B. Acesta, influențat și de prietna lui ce este cadru medical, este bănuit că ar fi plătit un grup de interlopi pentru a mi se incendia autoturismul marca Vw Passat 2006, autoturism în valoare de 8000 euro. Lucru ce să întâmplat în data de 02/03.11.2013 orele 02:20 când mi-a fost incendiat autoturismul în faţa blocului unde locuiesc în Oravița.

Am făcut o plângere penală înregistrată în anul 2013 la Poliția Oravița pentru distrugere. Mai mult – acest grup de interlopi m-a amenințat cu moartea în nenumărate rânduri în cursul acestei cercetări penale, până în ziua de azi. Am solicitat ajutorul autorităților și am depus memorii la Poliție și Parchetulul de pe lângă Judecătoria Oravița pentru protecția mea personală și a familiei mele, având doi copii minori in varsta de 11 şi 17 ani. Specific faptul că sunt nevoit să-mi supraveghez copiii, atât la școală cât și în timpul liber pentru a le asigura siguranta si protectia.

De atunci au trecut peste patru ani de zile şi nici până în ziua de azi nu mi s-a făcut dreptate în acest caz, asta în ciuda probelor incontestabile directe şi indirecte. Mai grav este că aceşti interlopi violenți umblă liberi mai departe nestingheriți şi ameninţă în continuare, fiind un pericol real pentru societate”.

Vă mulțumesc!
Ferent Cristi Marian din Oravița

Comentarii

comentarii