„S-aveți parte de toată darea cea bună și de tot darul cel desăvârșit!”

S-aveți parte de toată darea cea bună și de tot darul cel desăvârșit. Au fost cuvintele rostite de părintele Porfirie, la plecarea jandarmilor montani de la Schitul „Sfântul Proroc Ilie Tesviteanul” Semenic.
Sâmbătă, jandarmii montani au dorit să răsplătească bunătatea părintelui, care nu de puține ori le-a oferit un loc și un ceai cald, atunci când veneau din misiunile de căutare-salvare, cu ținuta udă și înfrigurați, din cauza vremii potrivnice.


Într-unul din momentele petrecute la biserica din vârful Muntelui Semenic, părintele și-a exprimat dorința ca până la venirea iernii, să imprejmuiască clopotnița din fața lăcașului de cult. Jandarmii montani din cadrul postului Văliug au dorit să-și aducă contribuția și să-i îndeplinească dorința, au cumpărat toate cele necesare și s-au apucat de muncă, reușind să monteze gardul în jurul locului de unde se anunță începerea slujbei

S-aveți parte de toată darea cea bună și de tot darul cel desăvârșit. Ca rasplată a bucurie pe care i-au adus-o părintelui, aceștia au fost binecuvântați și invitați la un ceai.

Comentarii

comentarii