Saloane, lifturi și holuri moderne la Spitalul Județean de Urgență

Anul 2015 se anunță unul cu investiții pentru spitalul Județean de Urgență din Reșița.

După ce în ultimii doi ani Consiliul Județean a realizat numeroase investiții în instituția spitalicească reșițeană, președintele administrației județene, președintele CJ Sorin Funzăverde, promite alte investiții. Acestea se vor axa în mod special pe partea hotelieră, saloane, lifturi și holuri.

Anul trecut Consiliul Județean a derulat mai multe investiții printre care se numără o nouă trusă de anestezie, o trusă pentru intervenții laparoscopice, o masă pentru operație și instrumente și aparate pentru secțiile Oftalmologie și Urologie, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Sorin Frunzăverde, a declarat că urmează investiții în aspectul interior al spitalului.

”Ne vom axa politica investițională la spital pe reabilitarea hotelieră a clădirii, staționarului I, în principal. Mai este nevoie de două mese de operații la Chirurgie și de două truse de anestezie, dar asta nu înseamnă foarte mult din punct de vedere al volumului de finanțare”, a mai declarat președintele Consiliului Județean.

Spitalul nu a mai avut o astfel de investiție pentru infrastructură din
anul 1973 de când a fost construit.

Comentarii

comentarii