Saltat de jandarmii resiteni fiindca si-a amenintat mama cu toporul VIDEO

Saltat de jandarmii resiteni fiindca si-a amenintat mama cu toporul. „Sunt mama lui M. Tiberiu și vă rog să veniți de urgență! Fiul meu mă amenință cu un topor și un cuțit că mă omoară ” În urma apelului primit prin S.N.A.U. 112, grupa de intervenție s-a deplasat de urgență în cartierul Muncitoresc din municipiul Reșița unde, în urmă verificărilor efectuate și a declarațiilor martorilor, s-a constatat faptul că bărbatul în vârstă de 38 de ani și-a amenințat membrii familiei.

Acesta a reușit să plece de la fața locului, fiind identificat la scurt timp într-un spațiu comercial din apropierea locuinței. La controlul corporal efectuat asupra persoanei în cauză, a fost găsit un cuțit și un spray iritant lacrimogen.

Ca urmare a celor constatate, persoanei în cauză i-au fost întocmite actele premergătoare, fiind susceptibilă de comiterea infracțiunilor de „amenințare cu acte de violență”. Totodată, a fost aplicată și o sancțiune contravențională în cuantum de 1000. Actele au fost predate organelor abilitate ale statului pentru continuarea verificărilor.

Saltat de jandarmii resiteni fiindca si-a amenintat mama cu toporul. Acesta a fost condus la Spitalul Stationar II, secția Psihiatrie pentru anumite investigații medicale.

Comentarii

comentarii