Salvamont a redeschis și refăcut traseele turistice și marcajele între Poiana Mărului și Muntele Mic VIDEO

În această perioadă echipa Salvamont Muntele Mic aparținând de Salvamont Caraș-Severin, împreună cu Asociația Bloju sunt implicate în refacerea de marcaje turistice în Munții Țarcu cu acces din Poiană Mărului.

Fie că vorbim de drumeții sau de ture cu bicicletă, orientarea în teren este foarte importantă. Ținând cont de atribuțiile Salvamontului privind prevenția în situații dificile pe munte dar și din dorința de a invita montaniarzii să cunoască această frumoasă zonă din Caraș-Severin am dedicat aceste zile reamenajărilor și ecologizării traseelor turistice.

În același context, Salvamont Caraș-Severin redeschide o zonă superbă din Munții Tarcu. Acest traseu n-a mai fost folosit de către turiști de foarte mulți ani.

În aceste zile, echipa de la Salvamont Muntele Mic înaintează spre Vârful Pietrei Poiana Mărului pentru a face legătura cu traseele de creastă ce duc spre Godeanu, Retezat și Munții Cernei.

De menționat că pe aceste rute se vor organiza și evenimente sportive, ceea ce face și mai util tot acest efort, ne-a informat Cornel Galescu, Șeful Serviciului Salvamont Caraș Severin.

Comentarii

comentarii