Sâmbăta ninsoare şi viscol, luni soare şi plajă pe Muntele Semenic VIDEO

Sâmbăta ninsoare şi viscol, luni soare şi plajă pe Muntele Semenic. Sâmbăta trecută a fost de jale pe Muntele Sememnic. De fapt, întregul Banat Montan s-a aflat sub avertizarea de cod galben de ninsori şi vânt moderat. Şi prognoza meteorologică, s-a adeverit.


Sâmbăta a nins aproape toată ziua pe Semenic și au fost minus 3 grade Celsius. Stratul de zăpadă a ajuns şi la 20 de cm pe anumite porţiuni. Duminică, muntele a fost plin de turiști. Au fost vreo minus 2 grade și cerul a fost mai mult acoperit. Majoritatea au venit pentru o plimbare în aerul curat de munte, dar nu s-au dat în lături nici de la o bulgăreală sau o tură cu sania.


Luni, lucrurile s-au schimbat la 180 de grade. Vremea s-a încălzit, zăpada s-a topit pe coasta de sud iar Sorin de la Cabana Andra, a făcut o plajă în decor de zăpadă. Meteorologii spun că la sfârșitul acestei săptămâni, va ninge din nou peste Banatul Montan.

Infocs.ro a realizat un minireportaj care cuprinde imagini cu ninsoarea de sâmbătă şi imagini filmate luni, pe Semenic, la Cabana Andra, aproximativ din și în acelaşi loc.

Comentarii

comentarii