Săptămână după săptămână, record după record – la sărăcie Caraș Severinul, este primul

11 mar 067Se pare că iubitul nostru județ Caraș SEverin, pre numele său, nu vrea să se dezmintă, nu vrea să piardă locul de fruntaș între codași. ȘI asta în primul rând la locurile de muncă, mai exact, la numărul lor.
Dacă acum două săptămâni AJOFM anunța undeva la vreo 20 de locuri de muncă, astăzi, situația este dea dreptul îngrijorătoare, asta ca să nu spunem dramatică. Fiindcă în acest moment, în tot județul Caraș Severin, sunt valabile sau oferite- mă rog, 4 – PATRU- locuri de muncă.
La Caransebeș este căutat un medic stomatolog și un casier, la Oravița se caută un gestionar iar la Herculane, un ospătar- normal. Măcar de ar fi așa cum scrie în ofertă, numai că, se pare că lucrurile stau și mai rău fiindcă altfel cum vă explicați că în capătul tabelului, apare încă o rubrică ce te informează data până la care este valabilă oferta- 7 februarie. Adică, oferta este făcută în 6 februarie la ora 14 și expiră, în 7 februarie la ora 7, probabil. Adică, oferta este valabilă exact în intervalul orar când AJOFM și birourile, în general, sunt închise fiindcă este gata programul. Numai prost ar trebui să fii sau să te lași prostit, ca să crezi așa ceva.
Dar, ce ar mai putea fi normal la noi la această dată? Doar trăim în cel mai frumos județ, a spus-o chiar domnul prefect la întâlnirea cu ambasadorul Franței de marți. ,,Cităm din declarația domnului Hurduzeu: „După ce ieri aţi vizitat Timişul şi Aradul, cele mai bogate judeţe ale Banatului, astăzi vă aflaţi într-un judeţ considerat frumos“. Atât și fără cuvinte.

SITUAŢIA LOCURILOR DE MUNCĂ VACANTE LA DATA DE 06.02.2013

Agenţie locală Meserie Nr. locuri de muncă Data valabilitate oferta
BAILE HERCULANE Ospatar (chelner) 1 20.02.2013
TOTAL BAILE HERCULANE 1
CARANSEBES Casier 1 07.02.2013
Medic stomatolog 1 07.02.2013
TOTAL CARANSEBEŞ 2
ORAVITA Lucrator gestionar 1 07.02.2013
TOTAL ORAVITA 1
TOTAL JUDET 4

Situaţia detaliată a locurilor de muncă vacante este disponibilă pe site-ul www.ajofmcs.ro

CONSILIER SUPERIOR

CARLA GOAGĂ

Comentarii

comentarii