Politie

SĂRBĂTORILE AU FOST LINIȘTITE ÎN CARAS SEVERIN. POLIȚIȘTII AU FOST LA DATORIE!

Poliţiștii din Caraș-Severin au fost la datorie în perioada Revelionului, pentru asigurarea ordinii şi siguranţei publice, și, din fericire, nu au fost înregistrate evenimente deosebite.

Astfel, polițiști au intervenit la 199 de evenimente din care 154 sesizate prin SNUAU 112. Au fost aplicate 232 sancțiuni contravenționale, din care 30 la Legea 61/1991 pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice și 186 la OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice.

Pe linie de circulație publică, nu au fost înregistrate accidente grave. În urma acțiunilor polițiștilor rutieri, au fost constatate două infracțiuni, au fost reținute opt permise de conducere și au fost retrase trei certificate de înmatriculare.

În total, polițiștii au fost sesizați cu privire la săvârșirea a 26 de infracțiuni, dintre care 9 împotriva persoanei (amenințări, loviri sau alte violențe), 10 împotriva patrimoniului (5 furturi, 4 distrugeri), 3 pe linia nerespectării regimului materialelor pirotehnice, 2 la regimul rutier si două alte infracțiuni.

Comentarii

comentarii