EXCLUSIV VIDEO Revoltător! Trupul femeii inecate a fost găsit pe malul sârbesc al Dunării! Sârbii au îngropat-o fără ca familia să fi anunțată! Şoferul maşinii va fi cercetat pentru ucidere!

După patru zile de căutări, trupul unuia dintre pasagerii maşinii care a căzut sâmbătă în Dunăre a fost găsit. Este vorba despre Jurji Vandana. Trupul femeii a fost găsit pe malul sârbesc al fluviului în dreptul localității Dorni Milanovat – vis a vis de localitatea românească Svinița, la o distanță de vreo 40 de km de locul accidentului. Aceasta a fost identificată de familia din ţară pe baza fotografiilor făcute de autoritățile din ţara vecină. Familia a fost înștiințată că poate să ridice cadavrul conform reglementărilor, adică cu sicriul în sarcofag metalic. Necropsia cadavrului a fost făcută de medicii legişti sârbi care urmează să comunice rezultatele autorităților române.

Și de aici începe noaptea minții: joi dimineaţa, pe când familia se afla la cumpărături și ublau după sicriul din tablă, au fost sunaţi de primarul din Sichevița care le-a comunicat că Vandana Jurji a fost……..înhumată de autoritățile sârbești. Vestea a căzut ca un trăsnet peste bieții oameni. Rudele au venit care de pe unde i-a purtat viața: unii din Franța, alții din Ardeal alții de cine mai știe unde. Și acum s-au trezit că sujnt loviți de un alte necaz după tragedia de sâmbătă când au pierdut patru rude dintr-o dată.

Informația este confirmată de primarul comunei, care spune că a fost anunțat de poliția vamală despre acest lucru și nevenindu-i să creadă că s-a putut întâmpla așa ceva, edilul a sunat la Ambasada României din Serbia de unde i s-a comunicat același lucru. Familia decedatei nu vrea să renunțe la ași îngropa ruda creștinește și în România și cer deshumarea cadavrului și spun că dacă nu se rezolvă această problemă, vor da autoritățile sârbești în judecată.

Reamintim că sâmbătă, pe raza localităţii Coronini un autoturism a plonjat în Dunăre, în maşină se aflau cinci persoane dintre care doar şoferul a reuşit să se salveze. Autoturismul a fost găsit şi scos din apă, duminică după-amiaza, fără a fi identificate, însă, şi alte persoane. Potrivit şoferului, în autoturism ar fi fost încă patru persoane, tatăl, de 48 de ani, mama, de 40 de ani, precum şi doi dintre copiii acestora, un băiat de 22 de ani şi o fetiţă în vârstă de trei anişori.

Poliția și Parchetul au deschis iniţial un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, însă acum probabil că va fi deschis un altul pentru ucidere. Toate încercările de a sta de vorbă cu șoferul, singurul supraviețuitor al accidentului, au eșuat. Se pare că acesta refuză să discute cu cineva despre ce s-a întâmplat atunci la Coronini.

De asemenea Horaţiu Simion, şeful Direcţiei de Drumuri şi Poduri Timişoara, precum şi şeful Secţiei de Drumuri Orşova, Ion Cunicel- au fost demişi deoarece s-a constat că autoturismul a ajuns în Dunăre printr-un loc neprotejat cu parapet metalic. Parapetele este rupt în zona respectivă de mai bine de doi ani – timp în care nu l-a reparat nimeni. Asta în condiția în care locul este probabil cel mai periculos din Clisură și unde în ultimii 20 de ani, au avut loc o mulțime de accidente dintre care cel puțin 10 accidente mortale. Acum, în ceasul al 12-lea, drumarii s-au apucat să repare ceva pe acolo, dar o fac în stil românesc: au adus niște parapete din plastic în care au pus ceva pietriș și pământ. Cu astea vor drumarii să oprească o mașină ce s-ar izbi accidental de ele.

Comentarii

comentarii